Schrijf je in op onze nieuwsbrief

 

tel. 050 84 28 20  Bezoek onze facebook pagina

Afslanking en versteviging

Bodysculptor

Wat is bodysculptor?

Bodysculptor is een efficiënte afslankende techniek. De efficiëntie van lage frequentiegolven wordt gecombineerd met de weldaad van lichamelijke drainage door micropressie. Bodysculptor laat toe om op selectieve manier de vetmassa te verminderen. Bovendien biedt de bodysculptor een duidelijke verbetering van de vorm en kwaliteit van de huid.

De werkwijze van bodysculptor is redelijk ingewikkeld, maar om het kort en simpel te zeggen stimuleert het de afbraak van vetten met duurzame effecten en bevordert het de vetverbrandingsprocessen.

Op welke lichaamszones kan het toegepast worden?

  • gelaat, kin en armen
  • heupen, buik en taille
  • dijen, knieën en kuiten

Wat zijn de resultaten van bodysculptor?

Verschillende medische studies toonden aan dat men na een kuur van 12 behandelingen gemiddeld twee kledingmaten verliest. Concreet wil dat zeggen:

  • 1,8 cm op armen en kuiten
  • 7,5 cm op taille en heupen
  • 2,7 cm op knieën
  • 3,9 cm op dijen

Voor wie is het?

Bodysculptor is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Er is geen minimum- of maximumleeftijd vastgelegd, bodysculptor heeft bij iedereen resultaat.

Bodysculptor heeft geen neveneffecten.

Power plate

Met deze trilplaat zet je je spieren efficiënter aan het werk.

Wat is de power plate?

De power plate is een trilplaat waarop je oefeningen kunt uitvoeren om je huid te verstevigen. Bovendien biedt de power plate een aantal cosmetische voordelen. Denk maar aan collageenverbetering, vetreductie en het aanpakken van cellulitis.

Voor wie is het?

De groep mensen die van de power plate gebruik kan maken, is erg uitgebreid: jong en oud, mensen met gezondheidsproblemen, revalidatiepatiënten,…

De power plate biedt de ideale oplossing voor mensen die weinig tijd hebben. Een workout van 15 à 20 minuten volstaat al om een programma af te werken.

Abonnementen zijn bij ons te verkrijgen van 80 tot 140 euro.

Silky Oaks® Contour Wrap

Van oorsprong is de Silky Oaks Contour Wrap een therapeutische behandeling. Waar het vroeger toegepast werd als medische behandeling voor lever- en nierpatiënten, wordt het nu gebruikt als schoonheidsbehandeling met afslankende werking.

De Contour Wrap reinigt en verstrakt de huid, verwijdert dode huidcellen, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en ontgift het lichaam. Bovendien is een groot en blijvend centimeterverlies gegarandeerd.

Universal contour wrapping € 80/beurt
€ 230/kuur

Wordt aanbevolen in kuur van drie beurten

Bel of mail ons gerust voor vrijblijvende informatie.