Schrijf je in op onze nieuwsbrief

 

tel. 050 84 28 20  Bezoek onze facebook pagina

Laserontharing

Wat is laserontharing?

Het lichaam ontharen kan een pijnlijke klus zijn, die bovendien vaak herhaald moet worden. Laserontharing is dan ook de oplossing voor pijnloos en effectief ontharen. Waar bij de klassieke ontharingsmethoden ook de wortel van het haar uitgetrokken wordt, is laserontharing een zachte methode die de huid nauwelijks irriteert.

Werkwijze

Laserontharing maakt gebruik van melanine, een element dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar, waarbij de hitte door die melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt. Die hitte zorgt ervoor dat de haarwortel vernietigd wordt.

In de laser is een speciale koeltip ingewerkt, die ervoor zorgt dat bij aanraking met de huid een korte puls gegeven wordt. De omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes zijn daarbij beschermd tegen de hitte van de laser, waardoor de behandeling volledig pijnloos is.

Een laserbehandeling zorgt ervoor dat het haar na gemiddeld 5 tot 8 behandelingen definitief wegblijft. Het aantal behandelingen dat daarvoor nodig is, hangt af van de plaats op het lichaam, het type van je huid en de kleur van je haar.

Data laserontharingen in ons instituut: 3 februari en 17 februari 2014

Bel of mail ons gerust voor vrijblijvende informatie.